23948sdkhjf

Cava Plastics investerer i grøn maskin-udvidelse

Mariager-virksomheden har investeret i nye sprøjtestøbemaskiner og øget kapaciteten med en tredjedel.
Cava Plastics er leverandør af plastemner til en lang række industrivirksomheder, og Mariager-virksomheden mærker nu så meget fremgang, at man har valgt at opgradere maskinparken.

- Vi har købt fire sprøjtestøbemaskiner med tilhørende robotter og udstyr. Der er tale om et bredt spektrum fra små maskiner og op til en på 950 tons, fortæller administrerende direktør Shapour R. Krog

Energioptimerede maskiner
Hos den nordjyske plastproducent er miljøet tænkt ind i dagligdagen, og det var derfor også naturligt at tænke grønt, da de nye maskiner skulle anskaffes.

- Derfor er de alle sammen energioptimerede således, at vores produktion bliver grønnere. På nogle af maskinerne betyder det, at vi kan spare op til 50 procent af strømmen, fortæller Shapour R. Krog.

Han skyder på, at virksomhedens kapacitet inden for sprøjtestøbning er blevet øget med 30-35 procent med de nye maskiner.

Forventer flere investeringer
De fire nye maskiner er nu fuldt kørt ind og er efterhånden også pænt belagt med ordrer, selvom der selvfølgelig stadig er plads til flere nye kunder, som Shapour R. Krog udtrykker det:

- Vi arbejder meget med højværdiprodukter som fx belysning, baby-udstyr og landbrug og så selvfølgelig også maskinindustrien. Det er produkter, hvor der er store tekniske krav samt høje krav til overflade, design og styrke, og der bliver udvidelsen af maskinparken en styrke for os.

Han melder generelt om stigende efterspørgsel hos virksomhedens kunder, og netop derfor kigger Cava Plastics allerede nu på yderligere forstærkning af maskinparken, så det bliver muligt at producere endnu større emner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078