23948sdkhjf

Hvide Sande Shipyard sikrer sig plads til fremtidig vækst

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service har købt en grund ved siden af selskabets datterselskab, Seasight Davits, på Frejasvej i Ringkøbing. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Egentlig har Seasight Davits plads til vækst et stykke tid endnu, men alligevel har direktør Carl Erik Kristensen valgt at slå til og købe nabogrunden.

- Vi har haft grunden ved siden af reserveret, og da kommunen kontaktede os for at høre, om vi stadig var interesseret i at købe den, valgte vi at gøre det for at sikre fremtidige udviklingsmuligheder. Man kan vel kalde det rettidig omhu, siger Carl Erik Kristensen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Og det er ikke kun Seasight Davits, der kan få brug for den ekstra plads. Hvide Sande Shipyard, Steel & Service har netop flyttet en ny produktion af ståldele til vindmølleindustrien fra Hvide Sande til Ringkøbing, hvor man er rykket ind i en lejet lagerbygning. Der er planer om at tage yderligere forretningsområder ind inden for stålproduktion, og her kan det også blive aktuelt med nybyggeri på Frejasvej.

Originalartikel: https://dbrs.dk/artikel/grundkoeb-i-ringkoebing-staerkt-voksende-staal-virksomhed-fra-hvide-sande-sikrer-plads-til-fremtidig-vaekst

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079