23948sdkhjf

Sjællandsk producent af transportbånd får jyske ejere

Efter 39 års dedikeret ejerskab har Hans Kristian Nielsen og Bjarke Birch Nielsen valgt at sælge Bøgeris Transportbånd til Niels Burcharth A/S. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

- Efter ejerskab i 39 år har jeg valgt Niels Burcharth A/S til at overtage Bøgeris Transportbånd A/S. Jeg er overbevist om at Bøgeris Transportbånd A/S vil blive endnu stærkere på Sjælland og Øerne. Vi holder fast i vores gode service og ikke mindst medarbejdere, der alle sammen har taget godt imod nyheden om det nye ejerskab, siger Hans Kristian Nielsen.

Bøgeris Transportbånd har hjemme i Sorø og har rødder tilbage til 1983. Virksomheden er leverandør af transportbånd og transportanlæg i hele Danmark og primært på Sjælland.

Hans Kristian Nielsen og Bjarke Nielsen fortsætter i virksomhedens ledelse, så virksomhedens samarbejdspartnere vil fremadrettet møde de samme mennesker, som de er vant til.

Bestyrelsesformand Bjarke Birch Nielsen, Bøgeris Transportbånd, udtaler:

- Vi i Bøgeris Transportbånd A/S er overbeviste om, at vi har fundet den helt rigtige køber, som kommer med et stærkt supplement og meget kompetent ledelse og erfarne medarbejdere, og som kan bringe virksomheden i en endnu stærkere og mere fremtidssikker position. Bøgeris Transportbånd A/S vil fortsat blive drevet fra adressen på Kragelundsvej 8 i Sorø.

Nicolai Hansen, CEO hos Niels Burcharth A/S, udtaler:

- Vi er glade for at få muligheden for at overtage ejerskabet af Bøgeris Transportbånd A/S. Virksomheden har en lang tradition for at yde høj service til sine kunder, hvilket passer utroligt godt ind i vores måde at drive forretning på. Det kan kun lade sig gøre med engagerede og kompetente medarbejdere og en dygtig ledelse, der ønsker udvikling. Begge dele er i høj grad til stede, hvorfor vi ser frem til et fantastisk spændende samarbejde.

Niels Burcharth A/S har hovedafdeling i Horsens hvorfra der konfektioneres transportbånd fra producenter som Dunlop Conveyor Belting og Chiorino S.p.A. Desuden leverer og servicerer virksomheden specialportløsninger til industri, logistik og luftfart.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11