23948sdkhjf

Dansk direktør begejstret over ny Isoplus-ejer

Den tyskejede virksomhed Isoplus, der har dansk hovedsæde i Middelfart, får ny ejer. Køberen er det hollandske investeringsselskab Egeria, men ejerskiftet får ingen betydning for koncernens ledelsesmæssige sammensætning. Det oplyser den danske administrerende direktør Bo Olsen til Metal Supplys søstermedie PlastForum.

- Isoplus har været en familieejet koncern siden starten i 1974, og den nuværende ejer, Dr. Walter Henss, fandt, at det var på tide at give stafetten videre. Hos den danske ledelse er vi ret begejstrede for valget af købere. Egeria er et familieejet investeringsselskab, der ser meget ind i en fremtid med grønne investeringer og bæredygtige tiltag. Det ser direkte ind i Isoplus' DNA, siger Bo Olsen.

Han fortsætter i den danske direktion sammen med kommerciel direktør, Claus Jarlgaard Jensen. Sammen har de ansvaret for Danmark, Sverige, Norge og England.

Isoplus producerer præisolerede rørsystemer til fjernvarme og fjernkøling. Virksomheden har en mindre produktion af PUR-skum og småkomponenter i metal i Danmark. PUR-skummet bruges til at isolere muffer i PE. Alle PE-rester fra virksomhedens servicearbejde sendes i øvrigt til genanvendelse hos Aage Vestergaard Larsen i Mariager.

Koncernledelsen bliver med opkøbet minoritetsaktionærer, mens ejerfamilien træder helt ud af virksomheden. Nu skal Egeria sammen med ledelsen se ind i en bæredygtig fremtid.

- For en udviklingsorienteret virksomhed som Isoplus er det afgørende, at vi har en aktiv og engageret ejer, der ser de store linjer. En ejer, der ønsker at fortsætte i vores succesfulde spor, ser potentialet inden for grøn vækst og ønsker at samarbejde med den eksisterende ledelse. Det har vi fået med Egeria, og det tegner virkelig godt for vores fremtidige udvikling, siger Bo Olsen, der selv har været en del af Isoplus siden 2004.

Overtagelsen er underlagt de sædvanlige fuldbyrdelsesbetingelser og forventes afsluttet i første kvartal af 2022.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.33