23948sdkhjf

Hoyer Transmissions opruster med nye samarbejdsaftaler

Hoyer Transmissions indgår nyt samarbejde med den europæiske gummirem-producent Texrope og genetablerer samarbejdet med den italienske gear-producent Rossi.
Ifølge Hoyer vil samarbejdet med Texrope understøtte og styrke produktprogrammet i forretningsenhederne Hoyer Transmissions og Hoyer Motors.

- På rem-segmentet har det i en periode været vores ønske at finde en europæisk partner med værdier og en strategi, der matcher vores. Med indgåelse af samarbejdet med Texrope mener vi, det er lykkedes, da vi ser mange lighedspunkter på netop disse områder. Især det store fokus på kvalitet, performance og service er meget lig vores egne målsætninger, udtaler Peder Mørch, business unit manager, Hoyer.

Som et resultat af samarbejdet vil Hoyer Transmissions udfase deres eksisterende rem-program med undtagelse af PU-tandremmene. Fra den 1. august 2012 vil Hoyer således kun tilbyde og lagerføre gummirem- programmet fra Texrope sammen med det nuværende PU-program af tandremme.

Genetablerer samarbejdet med Rossi
Efter i nogle år at have nedprioriteret gear-segmentet har Hoyer Transmissions nu taget en strategisk beslutning om at satse 100 procent på salget af Rossi-gear igen.

Rossi har været igennem en periode med mange forandringer i organisationen, men med ansættelsen af en ny CEO blæser der ifølge Hoyer nye vinde fra gearproducenten, og den danske virksomhed har derfor besluttet sig for igen at dedikere salgstyrken i Hoyer Transmissions til det italienske produkt.

- Vi uddanner igen vores salgsstyrke til at kunne vejlede og rådgive kunderne omkring valg af gear, så hermed en opfordring til alle OEM-kunder med behov for gear og komplementære produkter til at kontakte vores salgsafdeling. Vores dygtige sælgere sidder klar til at løse jeres gear-opgaver, lover Peder Mørch.

Fokus for salget af Rossi-gear bliver i de skandinaviske lande og omfatter primært industrigear-programmet af typerne G og H samt Rossis planetgear-programtype EP.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078