23948sdkhjf

Udvider ejerkredsen: Newtronic belønner betroet medarbejder

Morten Rasmussen Windel, der har været en del af Newtronic i otte år har købt sig ind i virksomheden.

Han har en baggrund som elektroniktekniker og har de seneste 15-16 år arbejdet med salg og teknisk konsultation. Hos Newtronic har han først fungeret som teknisk konsulent og de sidste to år som en del af ledergruppen.

Newtronic har indtil nu alene været ejet af direktør Niels Regel.

- Morten har længe været en betroet medarbejder og har i den grad gjort sig fortjent til at få mere medbestemmelse i virksomhedens videre fremtid. Det var derfor naturligt for mig at tilbyde Morten partnerskab i virksomheden, og jeg var slet ikke i tvivl om, at Morten skulle være en del af den spændende rejse, som Newtronic er i gang med. Jeg er derfor glad for, at han, ligesom jeg, så det som en god mulighed, udtaler Niels Regel i en pressemeddelelse.

Morten Rasmussen Windel fortsætter i det daglige som CTO og teknisk konsulent, hvor han udover at være en del af ledelsen og bestyrelsen også er ansvarlig for den daglige drift i virksomheden.

- Nu har jeg efterhånden været en del af virksomheden i mange år, og som en del af ledergruppen er jeg selvfølgelig allerede involveret i at udvikle virksomhedens strategier og optimeringer, men det synes jeg også er rigtig spændende. Derfor glæder jeg mig over muligheden for at tage endnu mere ejerskab over den retning, som Newtronic skal bevæge sig i, lyder det fra den nye medejer, Morten Rasmussen Windel.

Newtronic blev etableret af Niels Regel i 2002 og kan derfor fejre 20-års jubilæum i sommeren 2022. Virksomheden sælger køleprofiler, automatik- og elvarmeløsninger. Newtronic har i dag tilknyttet fem medarbejdere, som servicerer kunderne i ind- og udland.

Da virksomheden oplever en konstant vækst trods coronakrisen, vil der i den kommende tid fokuseres på at opruste med flere ressourcer på kontoret på Ove Jensens Alle i Horsens.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094