23948sdkhjf

Norsk sourcing-specialist går ind i Danmark

Norske Accord Industries åbner nu eget salgskontor i Danmark. Lars Wiinholt kommer til at stå i spidsen for det danske kontor.

Accord Industries blev grundlagt i den norske by Drammen i 2018 af Sarabjit Singh. Virksomheden er salgskontor for nogle udvalgte fabrikker i Indien, hvor der er tætte familierelationer til grundlæggerne. Accord Industries har specialiseret sig i blandt andet støbning, CNC-bearbejdede komponenter, pladedele samt kold- og varmsmedede produkter.

Baggrunden for, at man nu udvider til Danmark, er blandt andet, at danske virksomheder i høj grad har benyttet sig af kinesiske underleverandører. Der har imidlertid været stort fokus på outsourcing til Kina i den seneste tid; dels fordi stigende råvare- og fragtpriser har gjort det mere lukrativt at tage produktionen hjem til Europa, og dels fordi der her i 2022 indføres en ny antidumping-told på flere kinesiske produkter.

Accord Industries håber derfor, at danske virksomheder kan fristes til at skifte til andre leverandører i Asien.

- Jeg glæder mig personligt overordentlig meget til at vise de danske kunder inden for metalindustrien, hvad vi med dette unikke setup kan tilbyde fra et land, som vi selv betegner som det absolut stærkeste alternativ til Kina, udtaler Lars Wiinholt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094