23948sdkhjf

Skiftedag i Hytor

Administrerende direktør John Hansen har solgt sin ejerandel på 50 procent i Hytor A/S til Niels G. Langerhuus, som pr. 1. juni bliver eneejer af selskabet.
I forbindelse med generationsskiftet er det aftalt, at Niels G. Langerhuus udnævnes til administrerende direktør, og at John Hansen indsættes som ny bestyrelsesformand for selskabet.

Niels G. Langerhuus, som er uddannet maskinmester, sejlede langfart hos AP Møller–Mærsk i perioden 1992-1994, hvorefter han blev ansat i Hytor. Han har gennem mange år været chef for flere af forretningsområderne i selskabet. Ligeledes har han i mange år været en del af chefgruppen, bestyrelsesmedlem og har de seneste fem år været bestyrelsesformand for selskabet. Niels G. Langerhuus har siden 1999 været medejer, og har siden 2011 ejet 50 procent af selskabet.

John Hansen, som er civilingeniør i kemi og HD´er i udenrigshandel, har siden 1980’erne haft nogle tunge direktørjob i Kores Nordic-koncernen og Saint-Gobain Isover. Han var i perioden 2000-2007 administrerende direktør for Novadan i Kolding og har de seneste fem år været administrerende direktør for og medejer af Hytor. Han har ligeledes været bestyrelsesmedlem i Hytor siden 2002.

John Hansen har gennem årene beklædt forskellige bestyrelsesposter både som medlem og som bestyrelsesformand, herunder blandt andet Jamo, Friis Møbler Horsens, KVM Industrimaskiner, Ravn Vinduer & Døre og C.F. Nielsen.

Han har tillige været formand for Byggematerialeindustriens Miljøudvalg i Dansk Industri og Green Network i trekantsområdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063