23948sdkhjf

Treco udvider lokalt samarbejde

Aalestrup-virksomheden har i den forgangne uge indgået et tæt samarbejde med Lyngsoe Library Systems i Aars for at styrke Lyngsoes fortsatte vækst på de europæiske og nordamerikanske markeder.
Treco, der hidtil kun har serviceret Lyngsoe med ståldele og delmontage af Lyngsoes selvbetjeningsautomater til biblioteker, skal nu indgå i et tæt samarbejde, der inkluderer al produktionsmæssig håndtering inklusive indkøb, montage og prøveopstilling inden levering af Lyngsoes biblioteksløsninger til slutkunden.

- Det er en opgave, der i den grad ligger i vores kompetenceområde, udtaler produktionsdirektør Per Therkildsen, Treco.

- At vi får hele produktionsprocessen inhouse er vand på møllen i forhold til de strategier, vi har lagt i forbindelse med systemsalg. Ideologien bag vores systemsalg er at samle alle produktionsprocesser under ét tag for derved at spare kunden for de besværligheder, der ofte er forbundet med at varetage kontakten til forskellige underleverandører. Med det nye, udvidede samarbejde skaber vi en produktionslinje, der bliver betydeligt mere fleksibel og smidig i forhold til, hvad vi hidtil har haft.

Kort afstand har stor betydning
I forbindelse med samarbejdets indgåelse har tre medarbejdere flyttet arbejdsplads fra Lyngsoe Library Systems til Treco, hvilket er med til at sikre en kontinuerlig produktion af høj standard uden afbrydelser på grund af omlægningen.

Der er selvfølgelig oprettet systemer til at styre og koordinere ordre- og produktionsplanlægningen mellem de to virksomheder, men den korte afstand mellem Aars og Aalestrup har stor betydning. Det har helt klart givet mulighed for et langt bedre samarbejde, end hvis produktionen lå længere væk, mener Per Ravn, administrerende direktør hos Lyngsoe Library Systems:

- For Lyngsoe Library Systems betyder det udvidede samarbejde, at vi bedre kan fokusere på markedet og kundernes behov, og dermed udvikling af nye produkter og services til bibliotekssektoren. Med en stærk samarbejdspartner på produktionssiden, står vi nu endnu bedre rustet til at håndtere den vækstfase, vi er inde i med vores biblioteksløsninger.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.079