23948sdkhjf

Hoyer overgår egne forventninger

Hoyer står til at vokse med mere end 40 procent på europæisk plan, og dermed blev ambitionen om en årlig vækst på minimum 20 procent mere end opfyldt i 2011/2012.
- Uden at have det endeligt godkendte regnskab helt på plads kan vi godt løfte sløret for, at året, som netop er afsluttet med udgangen af april 2012, viser en omsætningsvækst på mere end 40 procent på europæisk plan. Et resultat, vi anser som værende meget tilfredsstillende, udtaler Thomas Klausen, sales manager, Hoyer.

Virksomheden oplever stadig vækst på alle områder. Både Hoyer Motors og Hoyer Transmissions har fremgang på alle markeder, hvor Hoyer er aktiv – og begge forretningsenheder går dermed ind i et nyt spændende regnskabsår fuld af forventning om fortsat succes og vækst.

Fokusområder i det kommende regnskabsår
Hoyer har fortsat fokus på de ambitiøse salgsmål. Det medfører blandt andet en øget indsats på intern uddannelse, træningskurser for virksomhedens salgsansatte hos samarbejdspartnere i udlandet – og gennemførsel af in-house træning og uddannelse. Alt sammen med det mål at kunne give virksomhedens partnere endnu bedre kvalitet i den service og rådgivning, de møder i den daglige samhandel.

- Vi har budt mange nye mennesker velkommen til vores organisation, og det er virksomhedens fornemmeste opgave at sikre, de alle bliver i stand til at leve op til vores ambitiøse payoff – exceeding expectations!, understreger Thomas Klausen.

Resultaterne begynder at kunne ses
Hoyer fastholder det samme ambitiøse mål om minimum 20 procent vækst i det kommende år. Flere af de nye markeder, hvor arbejdet blev påbegyndt i det forgange år, begynder allerede nu at vise tegn på aktivitet. Her drejer det sig om at holde fokus på de enkelte opgaver, få igangsat aftalerne og opretholde et højt serviceniveau.

- Generelt må vi sige, at vores meget fokuserede strategi og satsning på nye eksportmarkeder har båret frugt. Vi har nu været i gang i et par år, og resultaterne af vores hårde arbejde begynder at komme. Heldigvis har vi masser af spændende udfordringer foran os også i det nye år, så vi glæder os til at komme i gang og se resultaterne af vores målrettede arbejde, slutter Thomas Klausen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079