23948sdkhjf

Ny metalprinter designet til små serier i høj kvalitet

Xact Metal lancerer nu maskinen XM200G, som giver konstruktører, udviklere og producenter muligheden for at printe metalemner i høj kvalitet til overkommelige investerings- og driftsomkostninger.

Sådan lyder det fra Protech, som har forhandlet Xact-printere i Danmark siden 2019.

- Ser man på den printhastighed og printkvalitet som tilbydes, er XM200G fra Xact Metal den mest prisvenlige Metal-PBF (Powder Bed Fusion) 3D-printer på markedet, lyder det fra Protech, som forhandler printeren i Danmark og henviser til, at prisen for XM200G starter ved 735.000 danske kroner.

- Her hos Protech er vi rigtig glade for at kunne lancere en højtydende 3D-printer til metal til en meget attraktiv pris, siger Thomas Tønnesen, country manager for Protech Danmark.

Han peger på, at danske små og mellemstore virksomheder nu har en chance for virkelig at kunne drage nytte af de fordele, som 3D-printteknologien giver ved fremstilling af metalemner i lave styktal,

To lasere giver fart

XM200G er ifølge producenten baseret på det gennemtestede, brugervenlige og omkostningseffektive design af XM200C metalprintere, men med højtydende galvanometersystem til laserstyring. Dette nye design giver hurtigere printhastighed med op til to lasere som overlapper 100 procent af byggepladen.

Med en byggevolumen på 150x150x150 mm er XM200G ifølge Xact en yderst konfigurerbar maskine med optioner som 100, 200 eller 400W fiberlaser, vandkølede galvanometre, udvidet materialebeholder og adgang med handsker udefra for nem håndtering af emner og pulver med det integrerede pulverhåndteringssystem.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079