23948sdkhjf

Nyt om navne: Industrigruppen Sønderborg får ny formand

IndustriGruppen Sønderborg (IGS), der består af omkring 50 producerende virksomheder med sammenlagt 9.000 arbejdspladser, har fået ny formand.

Det er den 58-årige administrerende direktør og grundlægger af firmaet Minibooster, Christen Espersen. Han afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for foreningen.

Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm, bevarer sin tilknytning til foreningen, hvor han skal varetage administrative opgaver.

Christen Espersen er født og opvokset på Salling, hvor han blev uddannet maskinarbejder. I Århus blev han maskiningeniør, og blev umiddelbart herefter ansat som turnusingeniør hos Danfoss i Nordborg. Her arbejdede Christen Espersen i forskellige afdelinger, inden han i 1994 etablerede Minibooster Hydraulics.

Virksomheden har i mange år været selvfinansierende og har fem gange modtaget Dagbladet Børsens gazelle-udnævnelse. Firmaets produkter, der henvender sig til blandt andet vindmølleindustrien, bilindustrien og offshore-sektoren, sælges over hele verden.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078