23948sdkhjf

Positive takter forud for VTM Summit 2022

Med knap to måneder til maskinmessen VTM Summit 2022, er der allerede nu stor opbakning blandt de kommende besøgende

Selvom der stadigvæk er god tid til at sikre sig en billet, så har der i løbet af den seneste uge været godt gang i tilmeldingerne blandt de kommende besøgende til VTM Summit 2022. Tilmeldingslinket har kun været aktiv på messens hjemmeside i lidt over en uge, men på trods af det, er der allerede mange besøgstilmeldinger til VTM Summit 2022, som finder sted d. 8. - 11. februar i Odense Congress Center. Det oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

- Vi er positivt overrasket over, at de besøgende så tidligt tilmelder sig VTM Summit 2022. Traditionelt skal vi tættere på messens start, før at der for alvor kommer gang i tilmeldingerne, men på nuværende tidspunkt kan vi altså mærke, at de besøgende virkelig er klar og ser frem til igen at kunne have et dansk mødested for den danske metalindustri, siger Krista Kristensen, projektleder for VTM Summit.

I midten af november afholdte VTM Summit også kickoff-møde for udstillerne til den kommende messe, og blandt de flere end 60 fremmødte virksomheder var meldingen også klar. De glæder sig til endnu engang at komme på messe i Danmark, og flere af udstillerne har desuden tilkendegivet, at de har produktnyheder med til VTM Summit 2022.

- Vi mærker tydeligt opbakningen blandt vores 120 udstillere, så derfor fortsætter vi også markedsføringen af messen overfor de besøgende, ligesom vi knokler på for at få de sidste faglige aktiviteter og temaer som iSMART, Made in Metal og VTM Future på plads. Alle tre spændende aktiviteter, som de besøgende helt sikkert vil tage godt imod, siger Krista Kristensen.

Allerede tilbage i september 2021 kunne arrangørerne bag VTM Summit 2022 melde ud, at endnu en hal måtte tages i brug på grund af efterspørgsel blandt udstillerne. Ligesom arrangørerne i sidste uge kunne melde ud, at toneangivne virksomheder som Sandvik Coromant, Prototal Damvig og Dansk AM Hub er med på temaområdet iSMART. Temaområdet demonstrerer additive manufacturing og Smart Manufacturing, hvor det er digitalisering, intelligente løsninger og teknologierne, som præsenteres og tydeliggøres på udvalgte stande og foredragsområdet.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Læs mere om: VTM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093