23948sdkhjf

Forventer fortsat stor aktivitet - Horsens-firma fordobler resultatet

HM Entreprenør A/S i Horsens har præsteret endnu et rekordresultat, viser entreprenørfirmaets nyligt offentliggjorte årsrapport for perioden 1. oktober 2020 - 30. september 2021.

Mens nettoomsætningen voksede med 125 mio. kr. til 411 mio. kr., blev overskuddet lige præcis mere end fordoblet. 60,9 mio. kr. lød resultatet før skat på, hvor det i regnskabsåret 2019/20 var på 29,9 mio. kr. 

Læs mere om HM Entreprenør A/S' 2020/21 på Licitationen:

Østjysk entreprenør fordobler overskuddet 

Resultatet får betegnelsen "tilfredsstillende" og, fremgår det af årsrapporten, så var det højere end forventet.

Forventer stor aktivitet

HM Entreprenør har ikke været negativt påvirket af COVID-19 og forventer ikke at blive det, lyder det i årsrapporten. Men, skriver selskabet også, er man opmærksomme på den samfundsmæssige udvikling, da dette kan medføre mange ubekendte faktorer og konsekvenser for branchen.

- I kraft af den ordrebeholdning, vi har på nuværende tidspunkt, forventer vi fortsat stor aktivitet inden for vores kernekompetencer, skriver ledelsen i årsrapporten og uddyber: 

- Vi forventer, at omsætning, resultat og overskudsgrad vil ligge på samme niveau som i 2020/21.

HM Entreprenør løser mange forskellige typer opgaver - fra jord og betonarbejde, kloakker og byggeri af industrihaller til byggemodning og vejanlæg. Private erhvervskunder tegner sig for omkring tre fjerdedele af forretningen, mens den sidste fjerdedel er offentlige bygherrer.

Redaktionen har været i kontakt med adm. direktør Kasper Lægdsmand Lauritsen, som ikke ønsker at kommentere regnskabet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109