23948sdkhjf

Skako fortsætter fremgangen

Positiv markedsudvikling for primært Skako Concrete har sikret koncernen en samlet vækst på 31 procent i omsætningen i første kvartal af 2012.
I første kvartal af 2012 har Skako formået at hæve omsætningen med 31 procent til samlet 94 mio. kr.

I perioden er ordreindgangen samtidig fortsat i vejret til 96,8 mio. kr. – en stigning på 16 procent. Koncernens resultat af den primære drift er som følge af den øgede aktivitet vokset med 1,7 mio. kr. til 1,9 mio. kr., mens det samlede resultat for koncernen ender på -0,6 mio. kr. på grund af et negativt resultat i ophørende aktiviteter i liftdivisionen.

Den stabile udvikling skyldes ifølge ledelsen en strategisk satsning med at fokusere på en række vækstlande inden for begge forretningsområder og øge omsætningen uden for EU. Samtidig har både Concrete- og Vibration-divisionerne været begunstiget af mere positive vinde på de respektive markeder.

- Vi har over de seneste kvartaler formået at skabe et sundt grundlag for virksomheden, som giver os et godt fundament at bygge videre på. Hele koncernen er kommet klart styrket ud af krisen og har fået ryddet grundigt op, så vi nu kan fokusere udelukkende på vores fortsættende segmenter. Vi ser meget spændende markedsmuligheder for de to områder, siger administrerende direktør Lars Bugge.

Skako-koncernen fastholder forventningerne til indeværende regnskabsår og forventer derfor både et positivt resultat og en positiv pengestrøm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156