23948sdkhjf

RG Rom Gummi styrker igen maskinparken: Nu øges fræserkapaciteten til teknisk plast

Der var julelys i øjnene hos medarbejderne i produktionen hos RG Rom Gummi, da de i sidste uge igen kunne tage imod en ny maskine til maskinparken i Lemvig.

Denne gang har virksomheden anskaffet sig en CNC-fræser til bearbejdning og fremstilling af løsninger i teknisk plast.

Den nye CNC-fræser er en Biesse Rover Plast K FT 2231, og den øger ikke bare kapaciteten for virksomhedens to nuværende CNC-fræsere, den giver også helt nye muligheder og kompetencer indenfor bearbejdning af teknisk plast.

- Vi har købt den nye CNC-fræser så vi kan følge med den stigende efterspørgsel af løsninger i teknisk plast. Selvom vi i mange år har arbejdet med teknisk plast, er vi på nuværende tidspunkt bare nået til et punkt, hvor den samlede kapacitet i vores CNC-afdeling ikke altid er stor nok, og det påvirker vores leveringstid, fortæller direktør Jesper Berg Kristensen.

- Den nye CNC-fræser, vi har fået, kan håndtere meget større emner i plast, end vi har kunnet hidtil. Sammenlignet med vores andre CNC-fræsere har den nye et langt større arbejdsområde, der egner sig perfekt til bearbejdning af plast, som oftest består af store plader, fortsætter han.

Den nye Rover Plast K FT 2231 har et totalt arbejdsområde på 3.100 mm x 2.205 mm.

- Det at vi nu kan bearbejde store plader af teknisk plast gør, at vores kunder kan få fremstillet et færdigt emne hurtigere og billigere, end hvis vi først skulle have haft skåret de store plader ud i mindre stykker hos en underleverandør, fortæller Jesper Berg Kristensen.

Løsninger her og nu

RG Rom Gummi har i år investeret cirka 6 millioner kroner i nye maskiner til deres maskinværksted for at blive mere konkurrencedygtige i produkter og løsninger indenfor teknisk gummi, plast og skum.

- Vi har investeret cirka 6 millioner kroner i et nyt og moderne maskinværksted for simpelthen at være selvforsynende. Vi har tidligere været afhængige af en række underleverandører, og vi har ofte mistet ordrer, fordi vores kunder ofte står og skal bruge produktet her og nu. Med det nye maskinværksted slipper vi for dette problem, og vi bliver en af de mest alsidige in-house producenter af løsninger i teknisk gummi, plast og skum, hvor kvalitet og hurtig leveringstid er nøgleordene, afslutter Jesper Berg Kristensen.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11