23948sdkhjf

Lemvigh-Müller indgår samarbejde med connectivity-specialist

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller er som den første danske virksomhed, og en af de første i Nordeuropa, blevet udnævnt til Distribution PRO-partner af forbindelsesteknologi- og elektronikproducenten Weidmüller.

Distribution PRO-partnertitlen er udtryk for indgåelse af et langsigtet strategisk og forpligtende partnerskab, der rækker langt ud over blot forhandling af produkter. Og en Distribution PRO-partnerudnævnelse er ikke noget, man tager let på hos den tyske producent med 5.000 ansatte og produktionsfaciliteter, salgsselskaber og agenturer i flere end 80 lande, forklarer Jens Jørgen Jensen, business development manager, Weidmüller Danmark.

- Weidmüller stiller høje krav til vores Distribution PRO-samarbejdspartnere, og vi kigger på en lang række parametre i vores vurdering. Dem har vi alle kunnet sætte flueben ved hos Lemvigh-Müller, siger han i en pressemeddelelse.

Jens Jørgen Jensen peger ud over et effektivt logistikapparat på en organisation, der er i stand til at tilføre værdi for slutkunden på et højt teknisk niveau. Weidmüller arbejder konstant på at udvikle sin produktportefølje med nye teknologier, for eksempel machine learning, og den udvikling skal en Weidmüller Distribution PRO-partner have faglighed og organisatorisk styrke til at matche.

Lemvigh-Müller er blandt andet blevet valgt i kraft af et dedikeret teknikerteam med speciale i industriel automation. Det bliver nu kvalificeret i Weidmüller-produkter og -teknologier på samme niveau som producentens egne teknikere.

Kunder stille høje krav

Det skaber den værdi for Lemvigh-Müllers kunder, som Henrik Lykke Lilleholt, kategorichef med særligt fokus på automations- og robotteknologi, lægger vægt på.

- Vores kunder er langt fremme i Industri 4.0-udviklingen med produkter og teknologier, der flytter grænser. Det stiller nye krav, både til Lemvigh-Müllers produktsortiment og vores services. Med Weidmüller Distribution PRO-samarbejdet har vi taget endnu et vigtigt skridt i forhold til at imødekomme deres forventninger, siger Henrik Lykke Lilleholt.

Lemvigh-Müller er i forvejen certificeret partner for automations- og industriteknikproducenterne Schneider Electric og Siemens.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093