23948sdkhjf

Elbileventyr giver massive investeringer hos Hydro i Tønder

Aluminiumsgiganten Hydro har udviklet et nyt højvoltkabel til elbiler, og har også landet en aftale med en stor europæisk producent af elbiler. Det skriver JydskeVestkysten.

Kablerne skal produceres i Tønder, og efter planen skal produktionen opskaleres, så den når sit maksimum på 500.000 højvoltskabler årligt om 12-18 måneder.

- Vi forventer massive investeringer på fabrikkerne i og omkring Tønder, ligesom vi får behov for nye medarbejdere, men hvor mange kan jeg ikke sætte tal på, siger Tommy Seeberg, direktør for Hydro Precision Tubing, til JydskeVestkysten.

Han ønsker heller ikke at afsløre, hvem den store kunde er, men ifølge Flensborg Avis er der tale om Tesla, der er ved at bygge en stor fabrik ved Berlin. Hydros norske moderselskab skulle i den forbindelse være klar til at investere 500 millioner kroner i den nye fabrik i Tønder.

Originalartikel: https://jv.dk/artikel/hydro-forventer-massive-investeringer-i-t%C3%B8nder-skal-producere-500-000-h%C3%B8jvoltkabler-om-%C3%A5ret-til-hemmelig-kunde

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109