23948sdkhjf

Semco Maritime bliver leverandør til stor, amerikansk havmøllepark

Den vestjyske offshore-virksomhed Semco Maritime har indgået et nyt partnerskab med Vineyard Wind, der er et joint venture mellem Avangrid Renewables og Copenhagen Infrastructure Partners

Som en del af partnerskabet skal Semco opbygge en service- og vedligeholds-hub i kystbyen New Bedford i delstaten Massachusetts på den amerikanske østkyst.

Her forventes Semco at skabe op mod 40 lokale arbejdspladser bestående af teknikere, ingeniører og andre specialister, der skal servicere den 804 MW store havmøllepark, der efter planen skal stå færdig i 2023.

- Vineyard Wind er en sand pioner inden for amerikansk offshore vind, og vi er stolte af dette partnerskab, som markerer en vigtig milepæl for os og etablerer Semco Maritime som den første full-scope vedligeholdelsesleverandør inden for offshore vind i USA. Vi ser frem til at samarbejde med Vineyard Wind og lokale interessenter samt at bidrage til den positive udvikling af New Bedford og samfundet, siger CEO for Semco Maritime Steen Brødbæk.

Samtidig er Semco Maritime blevet valgt som foretrukken leverandør af vedligehold af fundamenter og elektriske serviceplatforme på Vineyard Wind 1-projektet.

Semco Martime er dog ikke begrænset til kun at samarbejde med Vineyard Wind, men kan også med udgangspunkt i hubben i New Bedford samarbejde med andre projektudviklere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172