23948sdkhjf

Liqtech bygger ny afdeling i Nordsjælland

Byrådet i Frederikssund Kommune besluttede onsdag den 27. oktober at sælge en grund i erhvervsområdet i det nordlige Vinge til virksomheden Liqtech Ceramics, der har mere end 20 års erfaring i udvikling, test, produktion og salg af dieselpartikelfiltre og membraner til rensning af vand.

Liqtech-gruppen omfatter – udover Liqtech Ceramics – også Liqtech Water i Hobro samt Liqtech Plastics i Århus. Endvidere etablerer virksomheden sig i disse år i Kinas Jiangsu-provins nær Shanghai.

Tillidsfuldt fundament

At Liqtech har valgt at investere i nyt produktionsbyggeri i netop Vinge har flere årsager, fortæller virksomhedens group CEO, Sune Mathiesen:

- Vi finder området velegnet, idet der er fokus på infrastruktur samt erhvervsmæssige synergier til virksomheder, som vi sammenligner os med. Vores samarbejde med Frederikssund Kommune og Frederikssund Erhverv indtil nu, har skabt et tillidsfuldt og afgørende fundament for et tæt og gunstigt samarbejde fremover. Vi glæder os til – allerede primo 2022 – at tage fat på byggeplanerne og forventer, at vi i første halvdel af 2023 vil være nået afgørende langt i etableringen af Liqtech Ceramics i Vinge, fortæller Sune Mathiesen.

Byrådet godkendte købstilbuddet fra Liqtech med den betingelse, at der først skal udarbejdes en lokalplan for området, inden handlen gennemføres endeligt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095