23948sdkhjf

Øg stabilitet og standtid med optimeret pindfræser i hårdmetal

Seco Tools lancerer nu en ny serie af fleksible pindfræsere i fuld hårdmetal, Jabro JSE510-serien.

Serien har fået nyt design for at opnå optimal stivhed, spånkontrol og standtid, der resulterer i lavest mulige omkostninger per bearbejdet meter i stål, rustfri stål, støbejern, titanium og visse aluminiumslegeringer., oplyser Seco Tools i en pressemeddelelse.

Den nye JSE510-serie er målrettet generel teknik, kontraktproducenter og specialværksteder samt luft- og rumfarts-, medicinal- og bilindustrien. Designet er optimeret til at kunne holde til selv de mest krævende fræseapplikationer med en alsidig hårdmetalkvalitet, avancerede polerede Sira-belægninger og en stærk, skarp skæræg.

For at forlænge standtiden yderligere har værktøjsserien også et vibrationsdæmpende design med variabel stigningsvinkel og optimeret spiral.

- De nye pindfræsere i fuld hårdmetal giver både høj produktivitet under mindre stabile bearbejdningsforhold, og når de udnyttes maksimalt for at afbalancere produktivitet og standtid på en omkostningseffektiv måde, siger Rob Mulders, solid end mills global product manager hos Seco Tools.

- Det er den alsidighed, der gør JSE510-serien specielt interessant, når man i en produktion oplever, at udgifterne til værktøj stiger, fordi serien giver flere anvendelsesmuligheder og kan bruges til flere forskellige materialer. I den type produktion giver den nye værktøjsseries udvidede applikationsområde mulighed for at reducere værktøjslageret, uden at det går ud over produktionens gennemløbstid, fortsætter han.

Jabro JSE510-serien omfatter 216 værktøjer i fire geometrier, med to længdevarianter i versionen med tre og fire skær, nemlig normal (LV2) og lang (LV3). JSE512 med to skær kan nemt håndtere de store spåner, der produceres i spiralinterpolation eller trinboring, notgange og sporfræsning, mens JSE513 med tre skær er beregnet til konventionel fræsning, fuld sporfræsning og sidefræsning. JSE514 med fire spånrum er anvendelig til optimeret sidefræsning, sporfræsning samt dynamisk fræsning. Endelig giver den kugleformede pindfræsergeometri i JSB512 den fleksibilitet, der kræves til sletbearbejdning og andre arbejdsopgaver med kugleformede pindfræsere.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11