23948sdkhjf

Prima Power drager til Blechexpo med 3D-teknologi og ny laserskærer

På Blechexpo fra 26. til 29. oktober udstiller Prima Power sine nyeste løsninger til dækning af de mange behov indenfor pladebearbejdning under mottoet "alle sider af ydeevnen".Det oplyser Prima Power i en pressemeddelelse.

Besøgende kan udforske Prima Powers omfattende og alsidige teknologier til hele produktionskæden og opleve firmaets kundeorienterede tilgang, der muliggør tilpasning af dets brede vifte af løsninger til de mange facetter i nutidens produktionsverden, der er blevet gjort endnu mere kompleks og differentieret af de ekstraordinære tider, vi lever i.

Diversificeringen af ​​de teknologier, der udstilles på Prima Powers stand (laserskæring, stansning, bukning, automatisering, software) forstærkes yderligere af tilstedeværelsen af ​​en "særlig gæst". For første gang udstilles den additive fremstillingsteknologi fra Prima Additive – en forretningsenhed i Prima Industrie-koncernen, der er dedikeret til 3D-printningsløsninger i metal - på samme stand.

Til 2D-laserskæring udstiller Prima Power for første gang på en tysk messe Laser Genius+, der er en innovativ 2D-maskine fremstillet i Italien med højteknologiske løsninger, der tillader høj ydelse, effektivitet, kvalitet, brugervenlighed, automatisering og intelligens. Takket være højdynamikken (180 m/min. banehastighed, 2,8 g acceleration) og maskinens præcision reduceres cyklustiderne betydeligt, mens produktiviteten og skærekvaliteten øges kraftigt.

Laser Genius+ er en kompakt "plug & play"-maskine, hvor alle tjenester er integreret i et dedikeret modul, der er adskilt fra maskinens arbejdsområde med meget hurtige installationstider (klar til at skære på to dage) og takket være dens symmetriske og vendbare layout, kan den indsættes i enhver produktionslayout. Desuden giver Laser Genius+ med sit lille fodaftryk en yderst effektiv pladsudnyttelse. På trods af sit kompakte layout har Laser Genius+ et arbejdsområde X, Y-akse på 3150x1600, for 1530-modellen, 4320x2200, for 2040 og 6320x2200 for 2060-modellen.

En anden fordel ved Laser Genius+ er dens brugervenlighed. Maskinen er ifølge producentn utroligt brugervenlig og smart med to 24” HD-skærme, et 4K-videokamera, indbyggede softwaremoduler, der forenkler nesting og teknologi, sensorer og AI-algoritmer til avancerede procesovervågnings- og kontrolfunktioner. Skydedørene, der kan placeres på højre eller venstre side eller endda i begge sider, giver den også en høj grad af ergonomi og tilgængelighed.

Laser Genius+ kan let tilsluttes hele serien af ​​Prima Power-automatiseringssystemer. På Blechexpo udstilles den med Combo Tower Laser og den nye plukke- og stablingsrobot PSR 2D fra Prima Power.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11