23948sdkhjf

GEA lader kunderne "prøvekøre" nyt procesudstyr

Procesudstyrkæmpen GEA's danske afdeling er gået i gang med en omfattende turné, der bringer GEA's udstyr til marinering af kyllinger ud til en lang række producenter i Norden.

Ideen er, at producenterne får stillet udstyret op kvit og frit, tester det en hel dag - og så derefter overvejer, om de har lyst til at købe.

I det hele taget har GEA masser af erfaring med at låne udstyr ud til fødevareproducenter, så de kan afprøve det i deres eget produktionsmiljø - også i op til flere uger.

- Det er lige som når man køber en bil - så vil man gerne prøvekøre den. Her kan man bare låne det i længere tid, og så kommer kunden måske efter en uge og siger, at det er en fantastisk maskine, den vil vi gerne beholde, fortæller product sales manager Bo Wandkær Jensen fra GEA Food Solutions.

- Se det i Holland

En anden mulighed, som fødevareproducenter kan benytte sig af, er at se procesudstyret i funktion hos GEA's fabrik i Holland.

- De vil måske gerne se, at vi holder, hvad vi lover. Så kan de selv tage kødet med - eller lade os skaffe det - og så flyve til Holland og teste det hele på fabrikken. De kan også vælge at følge med på en skærm, hvis de hellere vil blive hjemme, fortæller Bo Wandkær Jensen.

Han er netop nu selv med på det GEA-hold, der er ude hos nordiske producenter med marinerings-udstyr. Der er tale om en hel marineringslinje, der består af tre maskiner: Én, der skyder lage ind i kødet via 504 små nåle, én, der holder lagen kold, og én, der giver produktet en god rystetur. Også kendt som en AccuJector, en SuperChill og en MultiShaker.

Marinerings-turnéen begyndte i Norge og bringer frem til udgangen af februar GEA-holdet til producenter i også Finland, Sverige og Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109