23948sdkhjf

Vestas opruster i Asien

Hidtil har Vestas opereret med to forskellige regionale forretningsenheder i Asien: En for Kina og en for resten af Asien og Stillehavsområdet.

De to enheder bliver slået sammen fra 1. januar 2022, og leder bliver Purvin Patel, der lige nu står i spidsen for Vestas Asia Pacific.

- Det globale energimarked ændrer sig hurtigt, og nøglen til denne udvikling er den hurtigt voksende energiefterspørgsel i Asien, den fortsatte modning af vindenergiens leverandørkæde, såvel som offshore vinds hurtige ekspansion fra Europa til resten af verden. Ved at skabe én Vestas forretningsregion for Storasien styrker vi vores regionale setup til at hjælpe kunderne med at opbygge deres portfolio indenfor både onshore og offshore, imødekomme et betragteligt leverandør-aftryk i Kina og Indien, etablere ét samlet og stærkere ledelses-team, og forbedre vores fundament til at bygge en stærk og mangfoldig talent-pipeline, siger Vestas’ koncernchef, Henrik Andersen.

Purvin Patel supplerer:

- Dagen i dag markerer begyndelsen på et spændende nyt kapitel for Vestas i Storasien-regionen. Vi vil bygge et større og modigere Vestas APAC, hvor vi vil være i stand til at accelerere udbredelsen af vedvarende energiløsninger og -servicer.

Vestas understreger dog, at sammenlægningen af de to organisationer ikke er en nedskalering af koncernens satsning i Kina. Derfor vil man også fremadrettet have et dedikeret ledelses-team med fokus på Kina.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.235