23948sdkhjf

Fynsk smedevirksomhed ansatte sin første akademiker – og fik hul på det tyske marked

Hos Claus Andersen Rustfri Stål lå det egentlig fjernt at ansætte en akademiker – for var der overhovedet arbejdsopgaver nok til sådan en? Og for Pamela Petrea Sørensen lå det egentlig lige så fjernt at blive en del af en mellemstor smedevirksomhed.

Alligevel har de to nu fundet et match, skriver Fyens.dk.

Pamela Petrea Sørensen endte i arbejdsløshedskøen efter endt uddannelse i virksomhedskommunikation med speciale i tysk og senere dansk. Gennem match-forløbet Next Talent, som Fynsk Erhverv står bag, kom hun til samtale hos Claus Andersen Rustfri Stål.

Og ingen af parterne har fortrudt.

Specielt på ét punkt har den unge akademiker nemlig skubbet smedevirksomheden fremad. Claus Andersen Rustfri Stål producerer blandt andet skabe til hjertestartere og har forsøgt at få hul på det tyske marked uden held.

Det tyske marked er nemlig ikke som det danske, men med akademikerhjælp er det faktisk lykkedes at få hul på det.

- Der handler om tiltale, beslutningsprocesser, hierarki og hvordan man imødekommer et spørgsmål fra en bestemt person. Man taler til en tysker på en anden måde end en dansker, siger direktør Lars Jensen til Fyens.dk.

Originalartikel: https://fyens.dk/artikel/pamela-var-arbejdsl%C3%B8s-akademiker-nu-l%C3%A6rer-hun-smeden-at-sige-herr-til-tyskerne

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109