23948sdkhjf

Industri-leverandør: Vi henter vigtige sidegevinster på messen

Når adm. direktør Ole Krabbe og hans 25 mand store hold fra AVN-gruppen står på HI-messen er det naturligvis for at møde kunder. Både nye og gamle. Selv om der er drøntravlt i virksomheden lige nu, skal der stadig arbejdes på nye kunder og ordrer til fremtiden.

Men virksomheden får også nogle vigtige sidegevinster med fra messen. AVN-gruppen består af fire virksomheder, som har hver sit speciale. Virksomhederne ligger forskellige steder i landet.

Derfor er det vigtigt, at sælgerne kender både hinanden og de forskellige produkter på tværs af virksomheden. På den måde kan hydraulik-specialisten have et øje for, om kunden har brug for nye maskiner til pladebearbejdning, så de derfor skal i kontakt med en af AVN-gruppens sælgere, der ved alt om maskiner til pladebearbejdning.  

- På den måde kan sælgerne hjælpe hinanden ind, forklarer direktøren. Udover at sælgerne lærer om de øvrige produkter i virksomheden, så er Hi-messen også et sted, hvor Ole Krabbe som direktør kan præge kulturen i virksomheden. Tirsdag morgen inden messen gik i gang holdt Ole Krabbe en kick-off tale, så medarbejderne kunne mærke, at det er nu det gælder og at det er nu, de skal give den gas.

- På den måde kan jeg give kulturen videre. Vi har også to-tre nye sælgere med og det er vigtigt, at de kan mærke, hvordan kulturen er hos os, siger Ole Krabbe.

Direktøren, der selv begyndte i AVN hydraulik for 25 år siden, nyder selv at møde kunderne.

- Når man står og snakker, kommer der nogle andre ting frem, forklarer Ole Krabbe, som på en anden måde kan mærke, hvad der er vigtigt for kunden, når han står overfor dem. Og så opdager han måske nogle nye behov, som AVN-gruppen kan hjælpe kunden med.

Ole Krabbe er medlem af messekomitéen bag Hi-messen og han har presset på for, at messen skulle afholdes i år. Og når han ser antallet af udstillere og gæster på messen, er han glad for den beslutning.

- Det kommer heldigvis rigtig mange mennesker. Det er en stor hit-rate blandt de kunder, som jeg har inviteret, forklarer direktøren. AVN-Gruppen har flere store stande på messen og har 25 sælgere med. Derfor er der brugt mange ressourcer på messen.

- I kroner og ører ved jeg først om et år, om det kunne betale sig. Men allerede nu synes jeg, at det er tilfredsstillende.

Artiklen er en del af temaet HI 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078