23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny erhvervspolitisk chef i Dansk Metal

Dansk Metal, der blandt andet organiserer faglærte inden for industrien, energi, transport og IT, har fået ny erhvervspolitisk chef. Emil Drevsfeldt Nielsen erstatter Henrik Aarestrup, som nu er særlig rådgiver for erhvervsminister Simon Kollerup.

Emil Drevsfeldt Nielsen er fundet internt i Dansk Metal, hvor han siden marts 2021 har været erhvervspolitisk konsulent i Formandssekretariatet. Han har tidligere arbejdet som public affairs rådgiver for konsulenthuset Rud Pedersen Public Affairs, og før det for fagbevægelsen i Bruxelles og har en fortid som landsformand for Europæisk Ungdom. Emil Drevsfeldt Nielsen har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet.

- Dansk Metal har altid haft fokus på at sikre gode og ordentlige arbejdspladser. Den grønne og digitale omstilling buldrer afsted, og det skaber mange nye muligheder for Metals medlemmer. Erhvervspolitikken sætter rammerne for virksomhederne, og det bliver en daglig kamp at sikre teknologisk udvikling på arbejdspladserne og samtidig leve op til målsætningen om at sænke CO2-udledningen med 70 procent. Det glæder jeg mig til, siger Emil Drevsfeldt Nielsen.

Mikael Bay Hansen, sekretariatschef i Dansk Metal, glæder sig over, at Emil Drevsfeldt Nielsen har valgt at fortsætte det vigtige arbejde:

- Vi er glade for at få Emil Drevsfeldt Nielsen som erhvervspolitisk chef her i Metal. Emil har en god og solid baggrund i forhold til de erhvervs- og forskningspolitiske udfordringer, som vi skal arbejde med. Jeg er sikker på, at han vil kunne løfte opgaven.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094