23948sdkhjf

Skako får gennembrud down under

Skako Concrete har netop sikret sig et gennembrud i Australien med en ny ordre på 25 mio. kr. til en australsk producent af betonprodukter.
Det drejer sig om et større betonblandeanlæg til selskabet Humes, der skal installeres i løbet af foråret 2013.

Med Humes-ordren i hus er døren for alvor åbnet til det australske marked og er samtidig den anden ordre på blot to måneder, da Skako Concrete i marts sikrede sig en ordre på 5 mio. kr. til en konkurrerende producent af betonrør.

Satser uden for Vesteuropa
Gennembruddet kommer som følge af en strategisk satsning på at øge salgsindsatsen på en række vækstmarkeder, og Australien har længe været i fokus.

- Vi satser massivt på at øge vores salg udenfor de etablerede markeder i Vesteuropa, USA og Nordafrika. Det australske gennembrud er kulminationen på vedholdende salgsarbejde, og ordrerne har været ventet i flere måneder, udtaler Lars Bugge, administrerende direktør for moderselskabet Skako A/S.

Han tilføjer, at selskabet venter flere ordrer fra de nye markeder i løbet af 2012.

Forventer overskud i 2012
Skako-gruppen, som også indeholder Skako Vibration, har generelt øget omsætningen i de senere år udenfor EU´s grænser med en række ordrer til blandt andet Rusland, Malaysia, Zimbabwe, Oman, Qatar, de Forenede Arabiske Emirater, Canada og nu også Australien.

Satsningen på vækstlandene og generelt bedring på markederne for begge forretningsområder er en stærkt medvirkende årsag til forventningerne om vækst i koncernomsætningen i 2012 og positivt resultat efter nogle svære år.

- Skako er kommet rigtigt godt ud af den turnaround, som vi har været igennem. Koncernen står nu godt rustet til at forfølge spændende muligheder inden for vores to hovedforretninger, og derfor forventer vi en positiv udvikling for Skako-gruppen i 2012, siger Lars Bugge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079