23948sdkhjf

Det sker: Brug netværket – også i opgangstider

Få en gratis introduktion til netværkssamarbejdet Metal Supply-Sale, der afholder møde den 8. maj.
Hjulene er begyndt at snurre hurtigere i den danske industri, og mange har travlt med at få produceret de mange ordrer, der løber ind. Selv om det går godt, skal man dog ikke glemme at pleje kontakterne og kigge på det fremadrettede salg. Det er budskabet fra Jens Uggerhøj, der ejer konsulentvirksomheden Uconnect, og er koordinator for Metal Supply-Sale.

- Man skal huske at være med i netværket, når det går godt. Netværk har noget at gøre med ”give & get”, hvilket betyder, at man får input tilbage i takt med, at man selv bidrager. Derfor hjælper det ikke noget først at komme ind i et netværk, når det går nedad, fortæller Jens Uggerhøj.

Hurtig sparring
Metal Supply-Sale så dagens lys i efteråret 2010, og siden har en gruppe af danske metalvirksomheder trofast sat hinanden stævne med jævne mellemrum for at diskutere problemstillinger i relation til deres salg og forretningsudvikling.

- Man får på møderne en masse interessante input til, hvordan tingene kan gøres bedre og hurtigere inden for salg og forretningsudvikling. Her kan man hurtigt finde ud af, om de ideer man tumler med til hverdag er noget, der er værd at bruge kræfter på, fortæller Jens Uggerhøj.

- Det er en hurtig måde at få sparring på udfordringer og problemstillinger i dagligdagen. Derudover bliver man fortrolig med hinanden i netværket, og der bliver derfor en masse kommunikation uden for møderne. Og det er der, netværket virkelig gør en forskel, fortsætter han.

Prøv det uforpligtende
Næste møde finder sted tirsdag den 8. maj kl. 14.00-17.00 hos CNC-Team i Horsens, og her er der mulighed for at få et uforpligtende smugkig og ved selvsyn se, hvad det vil sige at være en del af Metal Supply-Sale.

- Hele netværket mødes, og det er første gang, vi besøger CNC-Team. Vi bruger lidt af tiden til at komme ind under huden på det, de arbejder med – dvs. hvilke salgsaktiviteter har de, hvilke udfordringer har de i en travl hverdag osv.?, siger Jens Uggerhøj.

- Men ellers skal vi drøfte, hvordan det står til hos de enkelte medlemmer. Vi har altid et emne, der hedder ”Bordet rundt”, som er meget vigtigt. Der bruger vi tid på at drøfte de udfordringer, de enkelte medlemmer har for øjeblikket og giver hinanden feedback på dette, slutter Jens Uggerhøj.

Er du interesseret i at deltage i netværksmødet den 8. maj, så kontakt Jens Uggerhøj på senest fredag den 4. maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078