23948sdkhjf

Robotrådgiver har tidoblet pipeline på to måneder

Den uvildige rådgivningsvirksomhed Gain & Co., der hjælper virksomheder med at optimere med automatisering, ligger vandret af travlhed for tiden.

På bare to måneder er pipelinen tidoblet, og virksomheden er flyttet i nye lokaler for at kunne rumme de medfølgende nye ansættelser i virksomheden.

Det forklarer direktør Søren Peters til Metal Supplys søstermedie Electronic Supply.

- Vi er vokset enormt hurtigt, og vi er flyttet fire gange på to år, siger Søren Peters.

Travlhed post corona

Han fortæller, at der i coronas kølvand er kommet godt gang i butikken, fordi flere virksomheder ønsker at optimere deres produktion og ruste sig til en eventuel ny pandemi.

- Når man driver virksomhed, er der hele tiden noget, man vil gøre bedre. Man jager hele tiden de små ekstra procenters bedre udnyttelse. Lige nu får vi især henvendelser fra udlandet, der vil gøre deres produktion smartere og knap så sårbar ved at sætte flere robotter ind, hvis en ny pandemi skulle ramme, siger Søren Peters.

Han fortsætter:

- Vi har aldrig haft så stor en pipeline af møder. Og det fortsætter bare, siger Søren Peters.

Og det pynter oven på en corona, hvor markedet lå stille.

- Vi kørte ret meget lige ud i 2020 og starten af 2021. Vi var ikke nede at vende som andre virksomheder, men vi kunne godt mærke, at vi var udfordrede af, at vi ikke kunne komme ud til kunder. Men nu er der kommet benzin på alle fly igen, så nu skal jeg love for, at det rykker, siger Søren Peters.

Åbner i London

Af samme årsag er virksomheden ved at åbne kontor i London.

- I England er der 137.000 fremstillingsvirksomheder, i Danmark er der 15.000. Det siger sig selv, at det engelske derfor er et vigtigt marked for os. 70 procent af de leads vi får for tiden er fra udenlandske virksomheder, så potentialet er der, siger Søren Peters, der tilføjer at kontoret skal bemandes af fem-ti mennesker, der vil blive ansat inden nytår.

Gain & Co. skæver også til den amerikanske østkyst for at åbne kontor der, men det er lidt mere besværligt, fordi mange amerikanske stater stadig er hermetisk lukkede på grund af corona.

- Vi giver den hjælp, vi kan til de kunder, vi allerede har i USA. Men som det er nu, kan vi ikke flyve folk ind. Men vi kommer til at skalere op, når vi kan, siger Søren Peters.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094