23948sdkhjf

Star Micronics lancerer to nye drejebænke til små diametre

Star Micronics Co., Ltd., som i Danmark forhandles af Flextek, har udviklet SL-7 og SL-10, to nye SL-serie Swiss-Type automatiske drejebænke, der er tilgængelige fra oktober 2021.

Disse modeller er målrettet mod et stigende behov for bearbejdning af små diametre til eksempelvis bilindustrien og medicinalindustrien.

Efterhånden som kompleksiteten stiger ved bearbejdning af små diametre, vil disse to modeller forøge Stars multi-bearbejdningskapacitet, som i øjeblikket tilbyder SR-10J type C i sortimentet af maskiner til bearbejdning af små diametre.

SL-7 og SL-10 kan bearbejde diametre på op til henholdsvis 7 mm og 10 mm.

Forskellige strukturelle designs er implementeret for at optimere funktionalitet og brugbarhed for operatøren. Der er tænkt på tilgangen til arbejdsrummet med det nye design. Således åbner døren opadtil, og den store åbning giver rigeligt arbejdsområde, hvilket er nødvendigt til ændringer i opsætningen eller vedligeholdelse.

Designændringer omkring styringspanelet sikrer fleksibilitet og opjusterer med bedre synlighed under bearbejdning. Softwaren har desuden fået tilføjet flere praktiske funktioner som for eksempel en automatisk backup-funktion, der muliggør gendannelse af parametre og programmer.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11