23948sdkhjf

Asien bag Migatronic-vækst

Svejsemaskine-producenten kæmper stadig med ustabile markeder. Bedst klarer man sig for øjeblikket i Asien.
Migatronic oplyser ingen regnskabstal i sin periodemeddelelse for første kvartal, men Fjerritslev-virksomheden konstaterer, at man i årets første måneder oplevet en mindre vækst i omsætningen i forhold til 2011. Den største stigning er sket inden for automatisering, mens omsætningen på standard svejsemaskiner ligger på ca. samme niveau som i samme periode sidste år.

- Forventningen om stigende salg af standard svejsemaskiner i 2012 er først og fremmest rettet mod markederne i Indien og Kina, og her har Migatronic oplevet en tilfredsstillende udvikling i salget på det indiske marked, mens salget på det kinesiske marked har været skuffende i årets første måneder. Hvad angår de øvrige eksportmarkeder er omsætningen samlet set på samme niveau som i 2011, skriver Migatronic i periodemeddelelsen.

Samtidig konstateres det, at der stadig ikke er tale om en stabil afsætning, men at den er præget af store udsving fra måned til måned og fra marked til marked.

Kvartalet har givet en mindre resultatforbedring sammenlignet med 2011, og på den baggrund fastholder Migatronic forventningerne om svag vækst i både omsætning og resultat for 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11