23948sdkhjf

Travlhed kræver mere plads hos AVK Gummi A/S

Der er godt gang i produktionen hos AVK Gummi i Låsby. Derfor gik gravemaskinerne for nyligt i jorden for at udvide fabrikken.

- Vi udvider med 2.100 kvadratmeter og med 1.600 kvadratmeter fuld kælder under. Vi har 18.000 kvadratmeter i dag, siger administrerende direktør Peter Lorentzen.

Løber tør for plads

AVK Gummi producerer gummikomponenter til en lang række krævende brancher som drikkevandssektoren, levnedsmiddelindustrien, energisektoren samt healthcare-industrien.

Det er alle brancher, hvor der er godt gang i hjulene for øjeblikket, og det er baggrunden for udvidelsen.

- Det går hurtigt over det hele for øjeblikket. Vores salg stiger, vores eksisterende kunder køber mere, og vi får nye projekter ind i huset. Så har vi investeret i yderligere maskiner, og der kan vi se, vi løber tør for plads, fortæller Peter Lorentzen.

Nye sprøjtestøbemaskiner

De nye maskiner er allerede blevet installeret.

- Det er sprøjtestøbemaskiner, der primært skal bruges til nogle projekter til kunder, der leverer maskiner til fødevareindustrien, lyder det fra Peter Lorentzen.

Han tilføjer, at man udover fødevareindustrien også har travlt med leverancer til resten af AVK-koncernen, som leverer til vandforsyning, spildevandsbehandling, brandbekæmpelse og gasdistribution.

Det nye byggeri står efter planen færdigt den 1. april 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125