23948sdkhjf

Nyt navn skal signalere en ny tid hos AH Industries

AH Industries’ historie går mere end 50 år tilbage. Virksomheden startede som Otto Køhler Maskinfabrik og skiftede siden navn til PN Erichsen Production, PNE Steel, Hokodan og sidst til AH Industries – sidstnævnte efter Arne Hougaard, der ejede virksomheden gennem en længere årrække.

Nu skifter virksomheden navn igen, skriver Horsens Folkeblad.

Det nye navn er The New AH Industries.

- Vi ønskede at beholde navnet AH Industries, dels fordi der ligger noget stolthed i det, dels af respekt for den tidligere ejer Arne Hougaard. Han var en dygtig mand, der forstod at drive virksomhed, og det var først, da han solgte til en kapitalfond, det begyndte at gå ned ad bakke, siger Ulrich Kronborg, fabrikschef hos AH Industries i Horsens, til Horsens Folkeblad.

AH Industries har produktion i Horsens, Ribe og Kina. Brødrene Morten og Michael K. Larsen, der også ejer Euro-Steel, købte sig i 2019 ind i AH Industries, og overtog året efter hele ejerskabet.

Før det var virksomheden ejet af Kim Kronborg Christiansen og Adrian Roy Willetts, der overtog den i februar 2018 fra det tyske investeringsselskab AureliusEquity Opportunities.

Tyskerne overtog selv AH Industries i december 2016 fra den svenske kapitalfond Ratos, som købte virksomheden i 2007 af Arne Hougaard.

Originalartikel: https://hsfo.dk/artikel/ah-industries-var-t%C3%A6t-p%C3%A5-at-lukke-og-slukke-nye-visioner-og-nyt-navn-baner-vejen-for-fremtiden

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094