23948sdkhjf

Form & Frys Maskinteknik hædret med erhvervspris

Da Mariagerfjord Erhvervsråd for nylig afholdt sit første fysiske arrangement, siden coronapandemien lukkede landet ned i foråret 2020, benyttede man lejligheden til at uddele Aktiv Prisen 2020.

Aktiv Prisen gives til en person, en gruppe eller en virksomhed for en ekstraordinær erhvervsmæssig indsats eller en god idé af relevans for erhvervsudviklingen i Mariagerfjord-området.

Og i år løb Hobro-virksomheden Form & Frys Maskinteknik med æren. Det skriver Ligehernu Himmerland. I begrundelsen lød det blandt andet:

”De opfinder maskiner efter kundens ønske. Det er det rene ”Georg Gearløs” Det er en spændende virksomhed, som har udviklet sig meget gennem årene. Form og Frys er overset i Hobro”.

Form & Frys Maskinteknik udvikler maskiner til bagerisektoren – blandt andet til producenter af wienerbrød, pizzaer, knækbrød og lignende.

Virksomheden ejes af Lars Jensen, og han var selvfølgelig glad for prisen:

- Det er altid dejligt, når andre får øje på det, vi laver, og anerkender det. Vi er jo på mange måder en anonym virksomhed for de fleste her i lokalområdet. Vi har én kunde i Hobro, men ellers foregår det meste udenfor landets grænser, siger han til Ligehernu Himmerland.

Originalartikel: https://himmerland.ligeher.nu/nyheder/mariagerfjord/familiefirma-i-hobro-tog-afsaet-i-eget-behov-og-lavede-et-eksporteventyr-ud-af-d-t/48cebf65-d1d7-44a8-bc2c-5e41b8c0b070

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078