23948sdkhjf

Messer opgraderer skæringen

For at opfylde industriens stigende behov for alsidighed har Løweners producent af avancerede skæreløsninger, tyske Messer Cutting Systems, udviklet og fremstillet en veritabel og fremtidssikret alt-inklusive pakke i form af den nye såkaldte Element-platform med nyt koncept for skæringen. Løsningen har fokus på hurtighed, præcision og produktivitet.

- Messer har udviklet den nye Element-platform på en sådan måde, at vi nu kan tilbyde kunderne endnu flere muligheder og en langt højere grad af fleksibilitet. Det betyder i praksis, at enhver skæreproces kan tilpasses kundens individuelle krav, lyder det fra produktchef Ken M. Hansen, V. Løwener, i en pressemeddelelse.

Her fremgår det også, at alle komponenter bygger på helt ny teknologi, hvilket giver bedre skærekvalitet og kortere cyklustider.

Derudover er maskinen designet til nem betjening i samspil med Global Connect CNC-styring. Det sker med en integreret, tidssvarende touch-skærm med en moderne brugerflade i den nuværende Human-Machine-Interface (HMI).

Løwener oplyser, at det er Messers mission at gøre den samlede arbejdsproces enklere, hurtigere og frem for alt mere reproducerbar.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093