23948sdkhjf

FOM Technologies tredobler omsætningen i første halvår

I første halvår omsatte FOM Technologies for 9,6 millioner kroner, hvilket er tredobling fra 3,3 millioner kroner i første halvår 2020.

Driftsindtjeningen ebitda endte med et underskud på 1,2 millioner kroner, hvilket var en spids bedre end -1,6 millioner kroner sidste år.

- Efter et udfordrende 2020 på grund af Covid-19 fortsætter FOM med at udbygge den kommercielle rejse, der er beskrevet i selskabets IPO-virksomhedspræsentation, skriver FOM Technologies i en periodemeddelelse.

Virksomheden forventer, at andet halvår vil følge samme trend og med samme hastighed som i første halvår. Det skyldes blandt andet en lovende ordrepipeline.

Senest har FOM Technologies landet en ordre til amerikanske Los Alamos National Laboratory, og tidligere på året er det blandt andet blevet til ordrer til et unavngivet tysk forskningsinstitut samt Argonne National Laboratory, som drives af University of Chicago.

FOM Technologies forventer stadig en omsætning på 16-20 millioner kroner i 2021 og et ebitda på -2 til 0 millioner kroner.

Virksomheden udvikler såkaldt slot die coating-maskiner, der bruges til avanceret materialeforskning.

Artiklen er en del af temaet Regnskab.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125