23948sdkhjf

Erhvervspris til JAI-direktør

Direktør for Jydst Aluminium Industri, Kenn Risbjerg Christensen, modtog Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brandes initiativpris 2012.
Prisen blev uddelt på erhvervsrådets årlige generalforsamling. Det skriver Herning & Ikast-Brade Erhvervsråd på sin hjemmeside. I begrundelsen for valget af Kenn Risbjerg Christensen lød det blandt andet:

- Kenn står i spidsen for en hel særlig type af virksomhed, nemlig et aluminiumsstøberi, det eneste i Danmark. JAI har været meget strategisk fokuseret på, hvad de vil producere, og hvad de ikke vil. Kun kritiske komponenter, som for kunden har stor betydning, ønsker JAI at producere, ellers er produktionen ofte ikke rentabel. Hertil kommer, at de også har høj automatiseringsgrad som et strategisk fokus.

- Men ikke nok med, at Kenn er i spidsen for en veldrevet virksomhed. Han er også særdeles aktiv i en række bestyrelser, blandt andet Erhvervsrådet, DI Midt-Vest, det Lokale Beskæftigelsesråd, Midtjysk Lederforum og Herning Golfklub.

Tidligere er prisen blandt andet gået til Kenneth Iversen fra Unimerco, Jens Ellersgård fra Lind Maskiner og Georg Sørensen fra Messecenter Herning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094