23948sdkhjf

Ny slibemaskine sikrer ensartet og høj kvalitet

BSB Industry har investeret i en splinterny Lissmac SMD 325 slibemaskine på virksomhedens slibeværksted i Lunderskov.

- Vores nye Lissmac SMD 325 er en smart, hurtig og grundig slibemaskine, der kan slibe i stål, rustfri stål og aluminium. Et smart lamelbånd fjerner effektivt oxid-hinder og slagger, hvorefter de fire roterende børster tager over og sliber emner med en radius på op til 2,0 mm, forklarer Heino Rathcke, der er cutting department manager hos BSB Industry.

Høj kvalitet og et sundere arbejdsmiljø

Slibemaskinen kan håndtere alle skårne emner, og den har en slibebredde på 1.350 mm. I båndet er der monteret en magnet, der holder emnerne på plads.

- Investeringen i Lissmac SMD 325 slibemaskinen har især to formål. For det første ønsker vi i BSB Industry at levere 100 procent færdige emner i en ensartet og høj kvalitet til kunderne. For det andet giver automatiseringen af arbejdsprocessen et renere og sundere arbejdsmiljø, fordi støvet fra slibningen helt simpelt bliver inde i maskinen, understreger Heino Rathcke.

Lissmac SMD 325 slibemaskinen har et brugervenligt interface, ligesom båndet automatisk bliver vasket af det integrerede vaskeanlæg.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109