23948sdkhjf

Ugens rokader del 1: Nye ansigter hos Bladt Industries, Fabrika, HJM...

Bladt Industries A/S
Michael Glavind-Kristensen er indtrådt i direktionen hos Bladt Industries A/S og Bladt Taiwan ApS i stedet for Lars Erik Mikkelsen (kilde: CVR).

Bladt Industries er en entreprenørvirksomhed med speciale i store og komplekse stålkonstruktioner.

Fabrika A/S
Kasper Thordahl Kronborg er indtrådt i bestyrelsen hos Fabrika A/S og Fabrika Special Motors A/S i stedet for Hans Kurt Søndergaard (kilde: CVR).

Fabrika A/S er specialister i elmotorer.

Flowconcept ApS
Søren Vestergaard Olesen er indtrådt i direktionen hos Flowconcept ApS (kilde: CVR).

Flowconcept ApS er leverandør af tryklufttilbehør og vandingsartikler.

GNL Service A/S
Ole Schaltz Eriksen er indtrådt som bestyrelsesformand hos GNL Service A/S i stedet for Jens Christian Mortensen Gjerulff. Samtidig er Helle Ankjær Laursen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Nikolaj Feldager Lauritsen (kilde: CVR).

GNL Service A/S servicerer vindmøller.

Grønbech & Sønner A/S
Ole Jess Bandholtz Røsdahl er udnævnt som bestyrelsesformand hos Grønbech & Sønner A/S i stedet for Jørgen Frost, der dog forbliver i bestyrelsen. Jørgen Frost er indtrådt i bestyrelsen hos M.J. Grønbech & Sønner Holding A/S. Samtidig er Ole Jess Bandholtz Røsdahl indtrådt i bestyrelsen hos Grønbech Water Solutions A/S i stedet for Jørgen Frost (kilde: CVR).

Grønbech & Sønner A/S er en handels- og ingeniørvirksomhed inden for rustfri stål, metaller, spuns, pumper, ventiler, aktuatorer, doseringsanlæg og service. 

Gycom Danmark A/S
Håkan Wilhelm Svärd er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Gycom Danmark A/S i stedet for Patrik Hahne (kilde: CVR).

Gycom markedsfører og distribuerer el-komponenter til industriel automation, elektronik og bygningsautomation på det nordiske marked.

Hikoki Power Tools Denmark A/S
Henning Jansen er indtrådt i bestyrelsen hos Hikoki Power Tools Denmark A/S i stedet for Yoichiro Tanaka (kilde: CVR).

Hikoki Power Tools Denmark A/S er leverandør af professionelt elektroværktøj, sømpistoler og søm, armeringsklippere, håndværktøj og befæstelse til industri og byggeri.

HJM A/S
Thomas Petersen er indtrådt i bestyrelsen hos HJM A/S i stedet for Inger Margrethe Olsen. Jesper Gerner Flemming Olsen er indtrådt i direktionen hos HJM Recycling Køge A/S i stedet for Inger Margrethe Olsen. Thomas Petersen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Jesper Gerner Flemming Olsen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Inger Margrethe Olsen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

HJM A/S er en sjællandsk skrotvirksomhed.

J.A. Plastindustri ApS
Herman Christiaan Schutte er indtrådt som bestyrelsesformand hos J.A. Plastindustri ApS i stedet for Jörn Schröer. Samtidig er Bertel Munch Jørgensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Robert Stefan Forster (kilde: CVR).

J.A. Plastindustri ApS producerer tagtilbehør.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063