23948sdkhjf

Genåbning af samfundet luner hos Rias – opjusterer forventninger

De første ni måneder af regnskabsåret 2020/2021 har Rias haft en højere omsætning end i samme periode sidste år. Det skriver plastvirksomheden i en periodemeddelelse, uden dog at angive specifikke tal.

Indtjeningen har ligeledes været på et højere niveau end forventet.

- Udviklingen viser en omsætning på et højere niveau i industrisektoren og en let øget omsætning inden for byggesektoren. Efterspørgslen i industrisektoren har været stigende efter den gradvise genåbning af samfundet, skriver Rias i en periodemeddelelse.

- Denne udvikling dækker dog over store forskelle i efterspørgslen fra forskellige brancher, hvor blandt andet detailhandlen og Horesta-området har været og fortsat er hårdt ramt. Dette har haft en negativ effekt på salget af de produkter, der normalt afsættes inden for dette område. Generelt er stemningen inden for de øvrige industrisektorer positiv, hvilket har vist sig i en stigende afsætning, lyder det videre.

På baggrund af udviklingen i tredje kvartal opjusterer Rias derfor forventningerne til hele 2020/2021. Nu forventer man et ebit-resultat på 14-16 millioner kroner mod tidligere 12-14 millioner kroner. Resultatet før særlige poster forventes at ende på 15-17 millioner kroner mod 13,4 millioner kroner sidste år.

Artiklen er en del af temaet Regnskab.

Læs mere om: Rias
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125