23948sdkhjf

Metalcenter Danmark er blevet ISO 9001-certificeret

Som led i den overordnede strategi er Metalcenter Danmark blevet ISO 9001-certificeret, således at man nu på endnu bedre vis kan imødekomme og dokumentere kvalitetskrav fra kunderne.
- Vi oplevede, at flere og flere kunder efterspurgte et ISO 9001-certifikat som et ”must” for at lave forretning, så derfor besluttede vi os for at arbejde på at blive certificeret. Da vi siden opstarten af Metalcenter Danmark i 2009 har arbejdet målrettet på at standardisere vores arbejdsgange og procedurer, var opnåelsen af ISO 9001-certifikatet en anerkendelse af vores hidtidige arbejde. At vi desuden blev cerfiticeret uden nogen anmærkninger – det er vi kun ekstra stolte af, fortæller direktør Thomas Kaare Jensen.

Målet med certificeringen er en endnu højere grad af tilfredshed blandt mere og mere professionelle kunder, da Metalcenter Danmark nu har et gennemarbejdet system til at sikre en ensartet, god behandling af alle forespørgsler, tilbud, ordrer samt evtuelle reklamationer.

- Udover at arbejde efter ISO-9001 arbejder Metalcenter Danmark ligeledes med PPAP kvalitetsdokumentation således, at vi også kan imødekomme kundespecifikke dokumentationskrav og tager stilling til hvert produkts kritiske processer, slutter Thomas Kaare Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078