23948sdkhjf

Mita-Teknik i aftale med vindmøllegigant

Den danske elektronikvirksomhed er kommet nærmere et indtog på det kinesiske marked efter at have indgået en aftale med Sinovel.
Mita-Teknik har indgået en ambitiøs aftale med Sinovel omkring styring og overvågningssystemer til kinesernes kommende megawatt-vindmøller.

Det oplyste de to på åbningsdagen af Ewea-vindkraftudstillingen i Bella Center.

De to virksomheder har arbejdet sammen siden 2008, men med den nye aftale udvides samarbejdet til også at gælde Sinovels kommende og større megawatt-vindmøller.

- Med en sådan aftale med verdens næststørste vindmølleproducent har vi skaffet os solid adgang til det rigtig store marked i Asien, siger salgschef og maskiningeniør hos Mita-Teknik, Mads Høy Mortensen, til Ingeniøren.

Til salg for alle
Han vil ikke afsløre, hvad aftalen betyder økonomisk for Mita-Teknik, som i dag beskæftiger 230 ansatte fordelt på flere afdelinger i verden.

Men aftalen med Sinovel betyder dog ikke, at Mita-Teknik nu har bundet sig til den kinesiske vindmøllegigant eksklusivt.

- Absolut ikke. Vores kontrol-system platform er til salg for alle. Vi vil ikke indgå nogen form for eksklusivaftaler, understreger Mads Høy Mortensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094