23948sdkhjf

HE Marine opruster på vestkysten med opkøb

HE Marine opkøber Thyborøn Skibselektro og styrker sine kompetencer inden for el- og elektronikinstallationer. Det er ambitionen om at imødekomme kundernes efterspørgsel på totalløsninger til det maritime erhverv, der ligger til grund for opkøbet.

Det skriver HE Marine i en pressemeddelelse.

Fra 15. august 2021 bliver virksomheden Thyborøn Skibselektro I/S således en del af HE Marine A/S. 

- Med mere end 40 års erfaring inden for det maritime område komplementerer Thyborøn Skibselektro HE Marine på både brancheindsigt og kompetencer. Begge parter ser store fordele i at møde kunderne som et samlet hold på den jyske vestkyst, lyder det i pressemeddelelsen.

- Vi følger den strategi, der er lagt for HE Marine. Vores mål er, at vi indenfor en årrække skal være den førende leverandør af el- og elektronikservice på danske havne. Med overtagelsen af Thyborøn Skibselektro er vi godt på vej, udtaler bestyrelsesformand for HE Marine Kaj Lindvig.

Gode muligheder

HE Marine leverer el- og elektronikudstyr og gennemfører enkeltinstallationer, projekter og service til det maritime erhverv. Kunderne er primært danske virksomheder, værfter og rederier, mens aktiviteterne foregår internationalt. Virksomheden har afdelinger i Thyborøn, Hanstholm og på Lindø og samler nu alle Thyborøn-aktiviteter i Thyborøn Skibselektro’s bygninger.

Senest udvidede HE Marine familien i Thyborøn med opkøbet af DP Marine i efteråret 2020. CEO i HE Marine Gert Balling ser gode muligheder i at være endnu stærkere repræsenteret i det vestjyske:

- Vi ser frem til at kunne tilbyde alle vores kunder en endnu bedre service. Særligt Thyborøn vil mærke, at vi er til stede og kan levere totalløsninger. Opkøbet af Thyborøn Skibselektro sammen med opkøbet af DP Marine sidste år vil virkelig styrke vores muligheder indenfor alle områder, uagtet om det er fiskeri, offshore eller handelsflåden, forklarer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109