23948sdkhjf

Yderligere kapacitet til CNC-team

Det går godt hos CNC-Team i Horsens, fortæller direktør Jesper Fredlev, som ejer virksomheden sammen med direktør Claus Lindquist, og glæder sig over, at der er kommet ekstra kapacitet til virksomheden, faktisk to gange i maj måned på fræsesiden, og sideløbende er der også sket en udvidelse af CNC-drejekapaciteten.

På dreje-siden er der købt yderligere Okuma-maskiner, mens der samtidig er investeret i et Okuma Genos M560V-e-fræsecenter, så der kan fremstilles effektivt i selv små serier.

Faktisk nåede der, lige inden det store center, at blive suppleret med et center mere, leveret direkte fra Flexteks showroom, og ligeledes et Okuma.

- Flextek har været en del i virksomheden i de seneste uger, og nu er der suppleret godt op med ekstra maskinkapacitet på både dreje- og fræsesiden, som nu er på plads, siger Jesper Fredlev.

Det fire-aksede M660V-e-fræsecenter er med en X-be-vægelse på hele 1.500 millimeter, og øger dermed også virksomhedens kompetenceområde til et større arbejdsområde.

- Der er tale om en maskine, der løfter vores kapacitet, så vi dels kan følge med den fortsat øgede efterspørgsel hos vore kunder, og samtidig kan tilbyde os også på de lidt større emner, og med øget fleksibilitet, siger Jesper Fredlev, og fortsætter:

- Det er vigtigt, når en pæn del af kundegrundlaget fremstiller specialmaskiner, og derfor ofte skal have få emner ad gangen, og i forskellige størrelser, alt efter hvad det nu lige er for en maskine, som deres kunde har behov for.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094