23948sdkhjf

Dansk netværksfremstød i norsk offshore-industri

I juni drager en gruppe af danske virksomheder mod nord for at skabe nye samarbejdsrelationer i den norske offshore-industri.
Det er Center for Underleverandører, der sammen med en række norske samarbejdspartnere står i spidsen for netværksfremstødet, som finder sted fra 12.-14. juni i Stavanger.

Offshore-industrien i Norge er inde i en periode med et højt og stigende aktivitetsniveau. I 2012 er der udsigt til rekordhøje investeringer, og de ser ud til at stige endnu mere frem mod år 2020.

Norske leverandører kan ikke følge med
Det smitter også af på leverandører og underleverandører, som har meget at lave og i stigende grad kæmper med kapacitetsbegrænsninger. De store leverandører og olieselskaberne har derfor et udtalt ønske om at øge kapaciteten inden for flere nøgleområder.

Det skaber muligheder, ikke bare for den lokale industri, men også for dansk leverandørindustri.

Det største leverandørmiljø i Norge finder man i Stavanger-området, og det er derfor en naturlig indgang til det norske marked. Derfor tager netværksfremstødet også udgangspunkt i dette område.

Strategisk samarbejde og målgruppe
Deltagere i fremstødet vil få en orientering om det norske offshore-marked, hvilke krav som stilles til kvalitet og kompetence og en indføring i, hvordan man bør positionere sin virksomhed bedst muligt for at få kontrakter og bygge langvarige og lønsomme forbindelser.

Man vil også få mulighed for at præsentere sin virksomhed for vigtige kundeemner indenfor norsk industri og etablere kontakter. Forud for markedsbesøget tages der kontakt til nøglepersoner tilknyttet relevante virksomheder og teknologiklynger i Norge.

For yderligere information kontakt Knud Hareskov, Center for Underleverandører; e-mail eller telefon 2025 3277.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093