23948sdkhjf

Nu kører møtrikspænderen på batteri

Værktøjsgiganten Ingersoll Rand introducerer nu det, de selv kalder verdens kraftigste batteridrevne 1" akku møtrikspænderne

Værktøjet kommer i modellerne W9491 og W9691, hvor sidstnævnte yder hele 4000 Nm i max. afspændingsmoment og 3000 Nm i tilspændingsmoment.

- Derfor er møtrikspænderne også velegnet til dagligdagsopgaver, lyder det fra salgschef Henrik Larsen fra Folke-Larsen, som forhandler de batteridrevne spændværktøjer.

Batterier overhaler trykluft

Folke-Larsen har solgt trykluftværktøj i snart 60 år på det danske marked, og kender alt til kvalitet, tilspændinger og krav fra kunderne. Og lige nu overhaler batteridrift det klassiske værktøj, der er drevet af trykluft.

- Vi står nu på en skillevej, hvor akku møtrikspændere virkelig kan udfordre de traditionelle luftdrevne 1" møtrikspændere, siger Henrik Larsen.

Han peger på, at det takket være det unikke hammerværk, samt at møtrikspænderne anvender to kraftfulde 20V 5,0 Ah batterier, er muligt at lave tilspændinger af over 250 bolte på en opladning.

Ingersoll Rand har i årtier stået som en af de førende leverandører af luftværktøj, hvor den tunge industri traditionelt har anvendt luftdrevne 1" møtrikspændere. Med de to nye modeller W9491 og W9691 1" akku møtrikspænder har Ingersoll Rand fokus på det mobile og "ud-af-huset-service", hvilket udgør 50 procent af markedet for 1" møtrikspændere, lyder det fra Folke Larsen.

- Nu skal der ikke længere tænkes over om luftslangen er lang nok, eller om kompressoren yder nok luft, når man der arbejdes på eksterne opgaver. Blot batterierne er ladet op, er man arbejdsklar, udtaler produktchef Kim Hjelmsbo fra Folke-Larsen.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094