23948sdkhjf

Nye "kolleger" kom med kran: Fem nye maskiner til Hobro

Schnoor-Plast Danmark har indenfor de seneste otte måneder sagt "velkommen" til nye kolleger på fabrikken i Hobro: 12 nye sprøjtestøbemaskiner er rykket ind fra maskinproducenten Arburg. De seneste fem maskiner med robotter blev leveret forleden. Og det er bare nogle af de mange spændende tiltag, der sker i plastvirksomheden, der netop har gennemgået et generationsskifte.

Dennis Godiksen, der for nylig har overtaget ledelsen af virksomheden fra nu tidligere indehaver Kjeld Schnoor, siger om investeringen til PlastForum:

- Jeg vil gerne optimere min produktion med topmoderne udstyr. De sidste maskiner her er både udvidelse men også udskiftning af nogle gamle maskiner, for det er nødvendigt, at vi  tænker på energiforbruget samtidig med at vi kører så stabil en produktion som muligt, siger han og lover, at han ikke stopper her.

- Vi kigger allerede nu ind i glaskuglen for at beslutte, hvad der skal bestilles næste gang. Der er blevet lang levereingstid på maskiner og det er vigtigt at være på forkant. Så jeg tænker ikke, at det bliver de sidste maskiner, vi køber i år, siger Dennis Godiksen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062