23948sdkhjf

Alumeco er nu ISO 9001-certificeret.

Som led i Alumecos overordnede strategi er virksomheden pr. 1. april blevet ISO 9001–certificeret.
- Da flere og flere kunder efterhånden krævede et ISO 9001-certifikat for at kunne gøre forretning med os, besluttede vi os for at påbegynde processen. Da vi altid har brugt mange ressourcer på at gøre Alumeco og vores rådgivning top professionel, fandt vi ud af at ISO 9001 for os langt hen af vejen var en blåstempling af de metoder og principper, vi i forvejen følger, fortæller Kira Jørgensen, der er project manager hos Alumeco.

- Internt var målet at etablere et effektivt og gennemsigtigt kvalitetsledelsessystem, som ikke skulle ende som et ringbind på hylden. Derfor er alt lagt på det nyetablerede intranet, tilføjer hun.

Fordel for kunderne
Hun understreger, at organisationen med ISO 9001-certificeringen er blevet styrket med nye redskaber og en mere effektiv videndeling på tværs af afdelinger og funktioner, som også kunderne direkte og indirekte vil drage fordel af.

- Det fysiske bevis er certifikatet, der har betydning for flere kunder. Målet med det hele er en endnu højere grad af tilfredse kunder, fordi vi har endnu bedre styr på vores processer, så vi forebygger fejl og forholder os anderledes til de fejl, der måtte ske, siger Kira Jørgensen.

Efter certificeringen af den danske del af Alumeco, skal systemet implementeres i andre dele af organisationen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219