23948sdkhjf

Nissens Cooling Solutions solgt

A.P. Møller Holding køber Nissens Cooling Solutions af K. Nissen International, der bestyres af den danske kapitalfond Axcel. 

Nissens Cooling Solution (NCS) er én af to seperate divisioner hos Nissens. Som en del af salget vil Nissens Cooling Solutions blive en selvstændig virksomhed ejet af A. P. Møller Holding. 

- Køleløsninger og termiske løsninger er et fundament for vedvarende energi. Des mere effektive køleløsningerne er, jo mere effektivt kan vi producere og anvende elektricitet produceret af vedvarende energianlæg. I A. P. Møller Holding har vi engageret os i den grønne omstilling, og derfor ser vi Nissens Cooling Solutions som en væsentligt tilføjelse til vores grønne portefølje, siger Jan T. Nielsen, Chief Investment officer hos A. P. Møller Holding. 

Nissens Cooling Systems har en global kundeportefølje og omkring 1000 ansatte fordelt på kontorer i Danmark, Kina, Tjekkiet og Slovakiet. 

- Vi ser frem til, at NCS bliver en del af A. P. Møller Group. At være en del af det (A.P. Møller Holding, red.) vil åben op for helt nye muligheder for NCS, siger Mikkel Krogslund Andersen, CEO hos Nissens. 

NCS omsatte i 20/21 for 1,3 milliarder kroner.

Axcel købte NCS i 2017 for cirka 2 milliarder kroner. Hvad prisen for hele herligheden har været i denne omgang oplyses ikke.

Handlen skal nu godkendes af myndighederne og forventes at være gennemført i løbet af anden halvdel af 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094